Wie ben ik

OVER MIJ
Mijn naam is Annemiek Berg. Ik woon met mijn gezin in het mooie Zoeterwoude, middenin het Groene Hart. Nu de kinderen hun eigen weg vinden, heb ik tijd gekregen voor het uitoefenen van mijn passie.

PASSIE
Opruimen, ordenen en structuur aanbrengen heb ik altijd al heel leuk gevonden. Ik kan echt blij worden van een gezellig en opgeruimd huis, waar alles op zijn plek ligt. Niks fijner dan weten waar je spullen zijn en thuiskomen in een fris en opgeruimd huis, waar je heerlijk tot rust kunt komen.

PROFFESIONAL ORGANIZER
Toen ik meer tijd en ruimte kreeg, besloot ik eens te kijken wat er op het gebied van huishoud organizing te doen was en zo kwam ik erachter dat het mogelijk is je te bekwamen in het vak opruimcoaching. Ik werd hier zo enthousiast van dat ik besloot een opleiding te volgen.  Ik werd echt blij van het idee dat ik mensen kan helpen hun chaos in orde te veranderen dat ik besloot om hiermee aan de slag te gaan. Mijn passie is jouw orde.

VERTROUWEN
Ik realiseer me dat het heel lastig kan zijn om iemand een inkijk te geven in jouw leven en problematiek. Ik ga hier natuurlijk vertrouwelijk en met
respect mee om.

Copyright 2020 mijnopgeruimdleven | HousePower Design